Tapasztalataim a vixi termékekkel - 2. rész

Újabb két Vixi terméket próbáltam ki, és a tapasztalataim hasonlóak mint az első próbálgatásnál: az egyik termék nagyon bevált, a másik kevésbé volt átütő - nekem.
De ezek nagyon egyéni dolgok, van akinél teljesen másképp csapódik le a termékek használhatósága, hatékonysága, eredményessége.

Az egyik a Vixi portörlő kendő.
Amikor a kezembe vettem, kettős érzésem volt: meglepően puha anyagát jó volt tapogatni. Azonban azonnal szkeptikus is lettem a hatékonyságát illetően. Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ez működik.
Úgy értem, hogy persze le lehet törölni vele a port, de miben jobb ez mint bármilyen más akár régi póló, amit portörlésre használhatnánk.
Azonnal ki is próbáltam a nappaliban, főleg a TV és a környéke izgatott. Nagyon könnyen lehetett használni. Szabályosan olyan érzésem volt, hogy szinte siklik, magától szalad a felületen a textil. Ez gondolom annak a nagyon puha anyagának köszönhető.

Első pillantásra is már látszott a különbség (régen egy sima kendővel töröltem át a bútorokat). Nem szállt vissza azonnal a por. Sőt a következő napokban árgus szemekkel figyeltem a TV-t, és igaz kezdett porosodni a bútor, de korántsem olyan gyorsan és intenzíven mint korábban.
Forrás: bambio.hu
Szóval ebben a termékben kellemesen csalódtam, nem vártam tőle sokat, mégis meggyőzött.

A másik termék a dörzsi kendő
Nem ájultam el tőle. Takarításhoz megfelelő, edénysúroláshoz kevés. Eddig az Amway fém dörzsijét használtam ha komolyan súrolásra volt szükségem vegyszer nélkül. Ezt a jövőben is meg fogom tartani. A dörzsi kendőt az enyhébb szennyeződésekre fogom használni.
Forrás: bambio.hu

A mosást mindkettő jól viseli, a portörlő nagyon hamar szárad, a dörzsit pedig simán bedobtam a szárítógépbe.

Összességében könnyen és hatékonyan lehet ezeket a Vixi termékeket is használni:

  • jól működnek
  • megfizethetőek
  • könnyű tisztán tartani
  • csomagolás mentesek
  • tartósak
  • minden szempontból megfelelnek az öko szemléletnek.
A termékeket a Bambio.hu webáruház támogatásával próbálhattam ki.

Leggyakrabban olvasott cikkek