EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A hulladék csökkentése napjainkra kritikus fontosságúvá vált. 
Napról-napra találkozunk olyan hírekkel, amelyek a környezetünket elborító szeméthegyekről szólnak. Az ezekkel együtt járó károkat és következményeket a legtöbb ember, vállalkozás és non-profit szervezet látja és érti. Azok akik környezettudatos gondolkodásukkal, felelős munkájukkal és fenntartható működésükkel ez ellen valóban fellépnek, minden lehetőséget megragadnak a jobb élet,  az élhetőbb környezet eléréséért.

A háztartási hulladék csökkentése, minimalizálása témában induló blogomat 2016. január 1-én indítottam. A blogon heti rendszerességgel osztom meg saját tapasztalataimat a háztartási hulladék megszüntetéséről 82018 január végéig 150 cikket írtam a témában). A blogban bemutatom, hogy gyerekek, munka és egy háztartás vezetése mellett is könnyen megvalósítható, de annál nagyobb eredménnyel járó megoldások léteznek erre. Olvasóim éppen azért tartanak hitelesnek, mert egy kis életmódváltással én magam is bejártam (sőt még mindig az úton gyalogolok) ezt az utat, sikerekkel és kudarcokkal egyaránt tarkítva.

Ezzel párhuzamosan nyitottam a Facebook közösségi oldalon ugyanilyen néven, egy csoportot, ahol mára már közel 13.000 tag követi figyelemmel azokat a tippeket, ötleteket, amelyek a hulladék minimalizálásának célját szolgálják. Facebook oldalam még gyerekcipőben jár, azonban rohamos tempóban fejlődik. Pinterest oldalamon folyamatosan bővítem az ötleteimet képes formában azok kedvéért, akik szívesebben böngésznek a képek között. 2017-ben indult a Háztartásom hulladék Nélkül YouTube csatornája is, mely EZEN a linken nézhető meg.

Több médiamegjelenésem is volt az elmúlt két évben, mint például Rádió 1, Rádió Rock, Ozone TV. A megjelenéseimről ITT olvashattok.
Továbbá eddigi legnagyobb büszkeségem, hogy 2017-ben első helyezést értem el az Ozone Tv által szervezett Ozone Zöld Díj pályázatában, Magánszemély kategóriában.

  • Ha olyan terméket, szolgáltatást értékesítesz, amelynek célja a környezetvédelem, a hulladék csökkentése, akkor közös munkánk sikeres lehet. A környezettudatos célközönségnek készülő, lazább hangvételű cikkeim révén, termékeid és szolgáltatásaid a témára leginkább nyitott emberekhez juthatnak el. A cikkben (vagy cikk sorozatban) saját tapasztalataimra építve mutatom be a kínált terméket, szolgáltatást. 
  • Várom a környezettudatos vállalkozások, non-profit szervezetek, oktatási intézmények jelentkezését, akik a munkájuk során szembesültek a munkahelyi hulladék elviselhetetlen mennyiségével. Előre egyeztetett témák alapján előadások, kurzusok, workshopok keretén belül adok tippeket a munkahelyi hulladék csökkentésére.

Az együttműködési lehetőségekről részletes tájékoztatást és árajánlatot a következő email címen kérhettek:
HAZTARTASOM.HULLADEK.NELKUL@GMAIL.COM
EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREIM (Fotó:pixabay.com)

Megjegyzések

Leggyakrabban olvasott cikkek