Bemutatkozok

Üdvözlök minden környezettudatos olvasót, aki célként tűzte ki, hogy a szeméttermelését csökkenteni minimalizálni szeretné.

Pár mondatban bemutatkoznék nektek, hogy lássátok, hús-vér háziasszony vagyok :)

Tóth Andinak hívnak és egy hétköznapi gödöllői anyuka vagyok, 3 gyerekkel, szerető férjjel, kertes házzal, kutyákkal, cicával és egy nyuszival, akinek a környezettudatos életmód az életének szerves részévé vált. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom teljesen elfogadó az ilyen irányú háztartás vezetésem iránt, sőt nem csupán elfogadóak, de együttműködőek is. A nagy fiam (21) már egyetemista, külföldön tanul, albérletben éli önálló életét, és elmondásából tudom, hogy mennyi mindent átvett a saját kis háztartásában azokból a dolgokból, amiket itthon látott, tanult. A kisebbik fiam (16)  nehezebb eset, igazi kamasz. De például a tízórais iskolai textil szalvéta bevezetése egy percig sem zavarta. Nála a legnehezebben a textil zsebkendőre való átállás ment, mivel allergiás és emiatt rengeteg papírzsepi fogyott nálunk. A kislányom (8) már ebbe az életmódba született bele, neki mindez természetes.


Életünk része, hogy figyelünk a szemét termelésünkre, minden pillanatban már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és minél kevesebb hulladékkal járó megoldásokat.

Mindemellett természetesen dolgozok, de olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy többnyire otthonról végzem a munkát, így párhuzamosan sok mindent szoktam csinálni: emailt írok, telefonokra válaszolok, közben főzök, sampont készítek, kreatívkodok, és vezetem a blogomat illetve az ehhez kapcsolódó facebook oldalamat és facebook csoportomat.
Emellett megtalálhattok a pinteresten és a hulladékvadász önálló rovatában is.

Illetve hamarosan a youtube-on is megtalálható leszek.

Szívesen válaszolok kérdéseitekre, osztom meg veletek tapasztalataimat, és nyitott vagyok új ötletekre is, amit megosztotok velem.

Kellemes olvasgatást, böngészést és hasznos időtöltést kívánok nektek!

Megjegyzések

 1. Kedves Andi,
  már 50 éve küzdök a szeméttel, de rossz helyen...
  üdv.
  RózsaS
  www.okobetyar.blog.hu

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Leggyakrabban olvasott cikkek