Bemutatkozok

Üdvözlök minden környezettudatos olvasót, aki célként tűzte ki, hogy a szeméttermelését csökkenteni minimalizálni szeretné.

Pár mondatban bemutatkoznék nektek, hogy lássátok, hús-vér háziasszony vagyok :)

Tóth Andinak hívnak és egy hétköznapi gödöllői anyuka vagyok, 3 gyerekkel, szerető férjjel, kertes házzal, kutyákkal, cicával és egy nyuszival, akinek a környezettudatos életmód az életének szerves részévé vált. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom teljesen elfogadó az ilyen irányú háztartás vezetésem iránt, sőt nem csupán elfogadóak, de együttműködőek is. A nagy fiam (21) már egyetemista, külföldön tanul, albérletben éli önálló életét, és elmondásából tudom, hogy mennyi mindent átvett a saját kis háztartásában azokból a dolgokból, amiket itthon látott, tanult. A kisebbik fiam (16)  nehezebb eset, igazi kamasz. De például a tízórais iskolai textil szalvéta bevezetése egy percig sem zavarta. Nála a legnehezebben a textil zsebkendőre való átállás ment, mivel allergiás és emiatt rengeteg papírzsepi fogyott nálunk. A kislányom (8) már ebbe az életmódba született bele, neki mindez természetes.


Életünk része, hogy figyelünk a szemét termelésünkre, minden pillanatban már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és minél kevesebb hulladékkal járó megoldásokat.

Mindemellett természetesen dolgozok, de olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy többnyire otthonról végzem a munkát, így párhuzamosan sok mindent szoktam csinálni: emailt írok, telefonokra válaszolok, közben főzök, sampont készítek, kreatívkodok, és vezetem a blogomat illetve az ehhez kapcsolódó facebook oldalamat és facebook csoportomat.
Emellett megtalálhattok a pinteresten és a hulladékvadász önálló rovatában is.

Illetve hamarosan a youtube-on is megtalálható leszek.

Szívesen válaszolok kérdéseitekre, osztom meg veletek tapasztalataimat, és nyitott vagyok új ötletekre is, amit megosztotok velem.

Kellemes olvasgatást, böngészést és hasznos időtöltést kívánok nektek!

Megjegyzések

Leggyakrabban olvasott cikkek