Háztartásom Hulladék Nélkül az M5 TV-n - 1. forduló

Mostanában - szerencsére - egyre több és több megkeresést kapok bloggerektől, különféle médiáktól (lásd Megjelenéseim). Eljött ez a pillanat is, amikor egy televíziós csatorna keresett meg, ráadásul rögtön azzal a kéréssel fordultak hozzám, hogy eljönnének házhoz, és itthon készítenének műsort velem, és a minimál hulladék termelő háztartásomról.

Kb. annyira izgultam előtte, mint 22 éve az egyetemi vizsgáim előtt. Főleg, hogy amikor a megkereséskor rákérdeztem, hogy mivel készüljek, csak annyi választ kaptam, hogy semmi különös, csak adjam önmagam és mutassam be a "trükkjeimet".
Kár volt izgulnom, hiszen egy olyan csapat érkezett hozzánk, aki azon túl, hogy nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, de mindannyian valóban környezettudatos gondolkodásúak. Ők egy picit sem néztek ufonak. Kimondottan jó hangulatú, élvezetes délelőttöt töltöttünk el együtt.

Maga a műsor majd csak szeptember második felében kerül adásba, de addig is mutatok nektek pár ízelítő képet a felvétel alatt készült fotókból.


Sokan kérdezitek, hogy valójában mi is a célom mindezzel?
Eredetileg csak szerettem volna megmutatni pár ismerősnek, rokonnak, hogy mibe vágtam a fejszémet. 1,5 év elteltével, így hogy látom, milyen nagy az érdeklődés a téma iránt, a fő célom, hogy egyre több és több emberhez jusson el a hírem: A kicsi is számít, és nem nagy megerőltetés a minimális háztartási hulladék termelésének elérése egy sokgyerekes családban sem.

Leggyakrabban olvasott cikkek